Dorpsplein St. El. Winkel

Dorpsplein 26 Sint-Eloois-Winkel

6 appartementen in het centrum van Sint-Eloois-Winkel.

vanaf €160.000,00
Maak een afspraak
Lot Bouwtype SLPK Opp. perceel Bewoonbare opp. Prijs Prijs casco
#01 Appartement 4 254,00m2 Verkocht
#02 Appartement 3 230,00m2 Verkocht

Beschrijving

Het project is gelegen op wandelafstand van alle voorzieningen, warenhuis, bakker, slager, school ...  
Door zijn centrale ligging en vlotte bereikbaarheid via de E403 van de rustige, landelijke gemeente Sint-Eloois-Winkel bereik je Roeselare, Kortrijk en Izegem binnen een tijdspanne van 15 minuten.  
Project Dorpsplein wordt ontwikkeld door Belipro waarbij de nadruk gelegd wordt op het persoonlijke en de kleinschaligheid van het gebouw. Om het licht- en ruimtegevoel van buiten zo veel mogelijk naar binnen te trekken, worden alle appartementen voorzien van hoge plafonds en grote glaspartijen. Elk appartement beschikt over 1, 2 of 3 slaapkamers, een douche en/of een bad.
Met een weldoordachte opbouw en dynamiek in de volumes tussen de verdiepingen wordt er een gevoel van licht in en rond het project gecreëerd. Dat geeft het geheel een bijzondere uitstraling. Het gebouw werd ontworpen met de meest hoogstaande en kwalitatieve materialen. 
In het gebouw hebben we voor elk wat wils. We bieden een gelijkvloers appartement met een tuin aan en appartementen met 1 tot 3 slaapkamers op de verdiepingen. Ieder appartement beschikt tevens over ruime terrassen. 
 

123movies
embed google maps without iframe

Neem contact op

Heb je een vraag voor ons? Contacteer ons via onderstaand formulier.