Logo Belipro Bezoek onze Facebookpagina

Wat doen we?

Belipro is een jonge projectontwikkelaar die zich toespitst op kleine en middelgrote projecten op goede locaties in onze eigen streek tussen Roeselare en Kortrijk. Wij blijven bewust in deze streek omdat we hier het meest binding hebben met de verkopers en kopers en hier best aanvoelen wat hun noden zijn.

Belipro kiest bewust voor meersgezinswoningen met oppervlaktes tussen 60 en 100 vierkante meter omdat wij sterk overtuigd zijn dat dit voldoende ruimte en comfort biedt maar vooral ook omdat dit voor kandidaat-kopers/bewoners nog enigszins betaalbaar is en anderzijds een markt is die voor kandidaat-kopers/investeerders een héél mooi huurrendement geeft!

Belipro is met een zéér ervaren architect en ingenieur in zee gegaan die ook onze visie delen om enkel te streven naar Kwaliteit en Duurzaamheid. Wij kiezen er bewust voor om enkel te werken met vakmensen uit eigen streek die reeds veel ervaring hebben en door de jaren heen het vertrouwen van de mensen hebben verdiend. Dat geeft de kopers ook een zekerheid naar service in de toekomst, hierbij denken wij aan sanitair, verwarming, elektriciteit, ...

Belipro heeft er ook voor gekozen enkel projecten kant en klaar op te leveren en onze klanten niet te leiden naar 'supplementen'. Wij leveren enkel woongelegenheden die alles bevatten om te bewonen of te verhuren zonder dat je na je aankoop met dure opties wordt geconfronteerd. Onze basis is reeds zéér ruim en geeft de kandidaat-koper reeds veel keuze i.v.m. vloer, wandtegels, ... Ook voorzien we veel lichtpunten, stopcontacten, meerdere inplugplaatsen voor tv, internet, enz. Ook de traphal wordt volledig afgewerkt opgeleverd, zowel de muren, de lift, en de inkomdeuren van uw appartement! Een eerste grote poetsbeurt nemen wij graag ook voor onze rekening!

Belipro kan ook rekenen op Beliter. Dit geeft ons de mogelijkheid om het appartement te verkopen met BTW-stelsel (21%) maar de grondwaarde enkel met registratiekosten (10%) i.p.v. 21% op de totale aankoopsom.