Logo Belipro Bezoek onze Facebookpagina

Wie zijn we?

Wij zijn een jong en nieuw startend bedrijf, dat voortgestuwd wordt door 2 mensen. We hebben elkaar gevonden door veel van gedachten te wisselen en aan te voelen dat wij elkaar perfect aanvullen. Johan is beroepsmatig boekhouder/fiscalist, Krist is ondernemer met buikgevoel.Deze cocktail was zo geslaagd dat Belipro en Beliter op 1 aug 2011 onder de doopvont ging.

Twee aparte firma's:

Beliter: doet de aankoop van de oude woning of het stuk bouwgrond.
Belipro: realiseert het project samen met onze architect en ingenieur.

De namen Beliter en Belipro zijn niet zomaar gekozen! Beli is tweezijdig! De 'B' komt van Brecht (†) en de 'E' van Emmelien (de kinderen van Krist). 'L' komt van Laurens en de 'I' van Iris (de kinderen van Johan). 'ter' komt van 'terrein' en de 'pro' komt van 'project'. Zo werden Beliter en Belipro geboren!

U ziet, ondernemen is voor ons niet enkel cijfertjes en letters, wij ondernemen vanuit een buikgevoel waar 'vertrouwen' héél hoog in het vaandel staat.

De tweede betekenis van 'Beli' is 'Better Living'!

Met 'Better Living' willen wij op woongebied betaalbare kwalitatieve oplossingen geven aan jonge of minder jonge mensen die voldoen aan hun wensen wat betreft comfort en ligging. Wij willen vooral een energiezuinige, milieuvriendelijke oplossing bieden omdat dit volgens ons onvermijdelijk is toekomstgericht!

Onze troeven


Hiermee zal de kandidaat-koper meer overhouden om te genieten van het leven, vandaar 'Better Living'!

Vertrouwen" is ons eerste woord! Wij staan beiden garant voor vertrouwen en eerlijk zaken doen! U kunt dan ook steeds terecht bij ons met uw vragen of opmerkingen op dit nummer: 0479/305.491