Sint-Eloois-Winkel

Residentie Dorpsplein

Dorpsplein is een project dat ontwikkeld wordt door belipro waarbij de nadruk ligt op het persoonlijke en kleinschalige van het gebouw. Om het licht- en ruimtegevoel van buiten zo veel mogelijk naar binnen te trekken, krijgen alle appartementen hoge plafonds met grote glaspartijen. Elk appartement heeft 1, 2 of 3 slaapkamers met elk een douche en/of een bad.

Onze toppers

appartement met 1 slaapkamer

Appartement met
1 slaapkamer

De appartementen zijn ontworpen met oog voor detail en nauwkeurig afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. Dankzij het ontwerp en de omgeving ervaar je er op elk moment van de dag een gevoel van rust.

Nog 1 beschikbaar
appartement met 2 slaapkamers

Appartement met
2 slaapkamers

De appartementen met twee slaapkamers zijn gebouwd met dezelfde kwalitatieve materialen en fijne afwerking als die met één kamer. Hier geniet je van meer ruimte om te leven, te werken en te ontspannen.

Nog 2 beschikbaar
duplex appartement met 2 slaapkamers

Duplex
Appartement

De appartementen op de bovenste verdieping beschikken over 2 verdiepingen, een derde slaapkamer, een tweede badkamer en een uniek terras op de derde verdieping met een prachtig zicht.

Nog 2 beschikbaar

Samenvatting

Door zijn topligging, duurzame architectuur en zijn afwerking met hoogwaardige materialen is dit project een unieke kans voor investeerders. Door de komende vernieuwingen in de buurt stijgt het project in waarde.

Neem contact op

Heb je een vraag voor ons? Contacteer ons via onderstaand formulier.

Uw bericht werd verzonden!

Uw bericht werd niet verzonden, probeer opnieuw.

Gullegemsestraat 79B

8880 Sint-Eloois-Winkel

België